Jaaniku võistluste ja konkursside tingimused

KAPSALEIVA konkursil osalemise tingimused

1. Kodusel viisil küpsetatud kapsa-rukkileib peab olema valminud mitte varem kui 24 tundi enne konkursi algust. Leib peab jõudma konkursile 17. juunil kell 14.00 Piilsi seltsimajja (aadressil Jõemetsa küla, Piilsi kool).

2. Konkursi maitseleti jaoks piisab ühest leivapätsist, soovitav kogus 400-500 g. Kapsa-rukkileivas võib olla teisi sobivaid lisandeid.  

3. Kapsaleiba võib küpsetada ka müügiks, kuid maitseletis neid müügiks ei pakuta. Oma leivatoodete turustamise eest vastutab valmistaja iseseisvalt.

4. Koduleiva küpsetaja edastab korraldajatele kirjalikus vormis andmelehe, millel on leiva nimi (soovi korral leiva retsept), küpsetaja nimi ja küla nimi, telefoni number (juhuks kui küpsetaja ei ole võidu väljakuulutamise ajal kohalpeal).

5. Konkursile toodud rukkileivad nummerdatakse suvalises järjekorras. Iga numbri all oleva leiva küpsetaja andmed on teada ainult Jaaniku korraldajale.

6. Parima koduleiva valimiseks ei moodustata hindamiskomisjoni.  

7. Parima koduleiva valivad Jaaniku külastajad numbrite alusel kohapeal. Võidab enim hääli saanud rukkileib.

8. Konkuss kestab 3 tundi, kell 15.00–18.00. Võitja kuulutatakse välja kell 19.00.

9. Konkursile võib registreerida ka varem kui 17. juunil aadressil piilsikulaselts@gmail.com või telefonil 53313007.  


KODUÕLLE konkursil osalemise tingimused

1. Konkursile on soovitav tuua/saata 2 liitrit traditsioonilist kodus valmistatud õllet, mis peab jõudma konkursile hiljemalt 17. juunil kell 14.00 Piilsi seltsimajja (aadressil Jõemetsa küla, Piilsi kool).

2. Pudel(id) ei pea olema sildistatud, kuid kaasas peab olema kirjalikus vormis:

  • Valmistamise algus kuupäev.

  • Õlle nimi ja tooraine, heledus/tumedus, maitselisandid vm.

  • Valmistaja nimi ja küla nimi, telefoni number (juhuks kui valmistaja ei ole võidu väljakuulutamise ajal kohalpeal).

3. Üks valmistaja võib konkursile saata mitu erinevat koduõllet. Iga erineva toote kohta kirjutab valmistaja eraldi andmed.

4. Konkursile toodud koduõlled nummerdatakse suvalises järjekorras. Iga numbri all oleva õlle valmistaja andmed on teada ainult Jaaniku korraldajale.

5. Parima õlle valimiseks ei moodustata hindamiskomisjoni.  

6. Parima koduõlle valivad Jaaniku külastajad numbrite alusel kohapeal. Võidab enim hääli saanud toode.

7. Konkuss kestab 3 tundi, kel 15.00–18.00. Võitja kuulutatakse välja kell 19.00.

8. Konkursile võib registreerida ka varem kui 17. juunil aadressil piilsikulaselts@gmail.com või telefonil 5331 3007.  

MURUNIITMISE  võistlusel osalemise tingimused

1. Võistlus algab 17. juunil kell 15.00 ja on individuaalne. Registreerimine Jaanikul kohapeal. 

NB! Käsivikat võta võimalusel kaasa!  

2. Etapid

  • 5 meetrit niitmist käsivikatikaga,

  • 10 meetrit niitmist eelkäivitatud muruniidukiga (oluline on niita, mitte joosta),

  • kogu niidetud raja heina kokkuriisumine e 15 meetrit riisumist.

3. Võistlus on aja peale, kuid hinnatakse ka niitmise ja riisumise kvaliteeti (korrektsust).

5. Võitja kuulutatakse välja kl 19.00.


KÄSISAAGIMISE MEESKONDLIKU VÕISTLUSE  tingimused

 1. Võistlus algab 17. juunil kell 15.00 ja on võistkondlik. Registreerimine Jaanikul kohapeal.

2. Igas võistkonnas on kaks osalejat. Võisteldakse kahemehe saega saepukil paku saagimises.

3. Võistluse eesmärk on kõige kiiremini ja täpsemalt lõigata 50 cm pikkune pakk.  

4.Võistlus on aja peale, lisapunkte saab täpsuse ja korrektsuse eest.

5. Saagimise vahendid (saag, pukk, pakk, kindad, kaitseprillid) on korraldaja poolt.

6. Võitja kuulutatakse välja kl 19.00.

Eelmine
Looduslik orhideepeenar
Järgmine
Õunakoogi konkursil osalemise tingimused

Kirjuta esimene kommentaar

Email again: